sábado, 17 de octubre de 2009

How to: Posar a punt el teu ordinador

Estic segur que la majoria de vosaltres, quan heu o us han formatejat i reinstal·lat el vostre PC, heu trobat a faltar que el word no corregeixi en català, no podeu obrir arxius en pdf, no podeu baixar-vos música o pel·lícules perquè no teniu instal·lat l'eMule, etc. En definitiva, que us falten tots aquells programes que es van instal·lant a mesura que es va utilitzant l'ordinador.

Doncs bé, una possible manera d'evitar haver de fer cerques per google a l'hora buscar i descarregar-vos els programes desitjats és visitar la pàgina web de SoftCatala en primer lloc. En aquesta hi ha infinitats de programes més o menys coneguts a descarregar, totalment gratuïts i en català.

El més senzill és mirar el Top20 de la pàgina principal. Allà es solen trobar els programes més utilitzats i útils de la xarxa com per exemple el Firefox, GIMP (editor d'imatges com el Photoshop), WinRAR, Antivirus AVAST, PDFCreator (passa els teus documents a pdf), diccionaris de català per office, VLC media player (visualitzador de videos), Adobe Reader (lector de pdfs) i l'eMule, entre d'altres.

1 comentario:

Planinsky dijo...

El idioma de este blog es el español! Que pone en tu DNI!!!!

Jefe! Que la intenció era forrarnos! xD Projecció internacional! Que fins i tot jo escric en spanish! xD