lunes, 27 de julio de 2009

Re-inauguració del nofaqing

Després de veure que no ens podem fer rics tal i com esperavem amb aquest blog, he decidit donar-li una altra utilitat (amb el permís dels meus companys, suposo...).

Estic cansat de configurar coses ja sigui en Ubuntu o en Linux, fer neteja a l'ordinador reinstalant-ho tot i després haver de configurar el mateix. Llavors passa l'inevitable: no recordar com es feia i haver de cercar a google no trobant el que havia funcionat en el seu moment amb exactitud.

Doncs bé, he considerat que fer un post per a cada cosa d'aquestes pot ésser de gran utilitat per saber on anar a buscar la següent vegada que es necessiti. No pretenc escriure grans explicacions detallades que sinó es perd molt de temps i després fa molta mandra. Simplement alguna cosa rollo recordatori. Un link, una comanda o el nom d'un programa juntament amb un paràgraf que descrigui problema que es pretén resoldre ja servirà.

Doncs apa. Suposo que no us fa res que utilitzi el blog per aquest fi. És més, si algú s'anima a posar les seves coses tb pot estar bé.

No hay comentarios: